Az új közös blog végleges formája : részben fizetős.

Bárki számára elérhető, bizonyos menüpontok azonban zártak, és csak blogtagoknak elérhetőek. Gondolom sejtitek, melyek azok. Mondjuk így : a megítélésem szerint érdemi információval bíróak zártak. Ez a link az új közös blogba visz :

http://www.dlphkozosblog.eoldal.hu/

2008. február 20., szerda

OTP friss

OTP ápdételt csártját látjátok.
A papírral kapcsolatban semmi jót nem tudok mondani.
Szó szerint kb. 1000 pontos esés vár a papírra.
A citromsárga ékből kiesett, abba csak kanóccal bírt beleszúrni, relatív erejét az mutatná, ha gyertyatesttel tudna visszatörni bele. Akkor visszamehetne 8150-re az 50 napos MA-hoz.
Mivel kiesett a citromsárga ékből, mindképp a narancssárga aljig várható, melynek értéke 6400-6500 körül van. Csak idő kérdése mindez. Itt van az újabb atombiztos SWING vételi pont.







8 megjegyzés:

zuzzo írta...

szóval minden mindennek ellnetmond, lehetetlen bármi alapján is megtalálni a helyes irányt.
hátradőlve azt mondom, megérzésem szerint a mai nap olyan mint a verércsel góllövés előtt.
várakozás:up!

zuzzo írta...

ja lemaradt valami:
http://stooq.com/q/?s=10us&c=5m&t=c&a=lg&b=0
jó elmélkedést...

zuzzo írta...

ja lemaradt valami:
http://stooq.com/q/?s=10us&c=5m&t=c&a=lg&b=0
jó elmélkedést...

Gentlemanus írta...

Háj Zuzzo
Megnéztem 10yn-t, 4,10 fölött van ok optimizmusra, addig csak a letörés visszatesztje van. Egy hatalmas ékben mozog rövidben, annak teteje közelében jár. Nem tudom, hogy ki tud-e belőle törni fölfelé vagy irány vissza az aljra. Tény, hogy hosszún megvizsgálva az látszik, nincs tere lefelé egyszerűen a note-nak. Max 30-ra leeshet, oszt jónapot. Nem hiszem, hogy az alá beküldik. Itt szánkázhat még egy ideig szvsz, 41 és 30 között. Személy szerint nagyon meg lennék lepve ha kitörne.

Névtelen írta...

Kedves Dlph!Neked mi erről a véleményed?Sarika2

zuzzo írta...

nekem gyanúsan több a visszatesztnél , mintha szé pkerekre kifeneklett volna.... meglátjuk. Ezzel együtt is talán(?) mutat egy kis reménysugárt a "bessz piacon".. legalábbis esély egy konszolidálódásra....

zuzzo írta...

nekem gyanúsan több a visszatesztnél , mintha szé pkerekre kifeneklett volna.... meglátjuk. Ezzel együtt is talán(?) mutat egy kis reménysugárt a "bessz piacon".. legalábbis esély egy konszolidálódásra....

DLPH írta...

A véleményem? Őszintén megmondom : lesújtó. Rólam. Amiket mostanában produkálok, az elképesztő. Nem is tudom...ilyen már rég volt velem. rohadt rossz érzés. Na mindegy. Gondolom az otiról kérdezel...
Amíg a 11400 nem esik el a dowban, gyűjtögetni és tartani érdmes. Itt nem lesz szakadás addig , míg a "történelmi mélypont" el nem esik. Forgalommal.

Addig.... sávozás, totoja, és megőrülök lassan....de biztosan.

Ilyen nincs. No nem érdekes. Majd kiheverem.

Egyszerűen olyan nincs, hogy beverjék arra a szintre, ahol anno Rahim elkezdett nagy erőkkel venni, hacsak a nemzetközi szentiment nem olyan. Az meg akkor lesz, és úgy, ahogy Drop nagyon okosan leírta, de ez még nagyon odébb van. Szerintem.

Bár... mostanában sokat lövök mellé magamnak...képtelenség. Nem eshet el a 6800 csak úgy. Mire fel?
Amíg ilyen szinteken állnak a jenek is...nem akarnak erősödni egy ideje, szépen lassan de biztosan trendelnek a gyengülés irányába.

A forintot nem veszik már. Így aztán gyengül. De a carrysek sokkal fontosabbak ebből a szempontból még a bétre is, mint a forint.

Mondom én ma. Holnap tiszta fejjel végiggondolom. Most haragszom magamra. Nem kicsit. Nagyon.