Az új közös blog végleges formája : részben fizetős.

Bárki számára elérhető, bizonyos menüpontok azonban zártak, és csak blogtagoknak elérhetőek. Gondolom sejtitek, melyek azok. Mondjuk így : a megítélésem szerint érdemi információval bíróak zártak. Ez a link az új közös blogba visz :

http://www.dlphkozosblog.eoldal.hu/

2008. március 18., kedd

Megint

egy bazi hosszú monológot kezdenék...leálltam vele. Nincs már kedvem firkálgatni, messze nincs annyi mint rég. Nem is firkálok sokat. A lényeg : erős ellenállások alatt parkol minden. Nem szimplán a rv piacok. Azt nézni ehhez kevés. Itt dől el, merre az arra. Szerintem ez nagyon nehéz lesz. Szép volt ez a második +4 %-os nap heteken belül. Tipikus medverally.Ja és az amerikai egybesült államok egyik patinás indexe a dow jones (újabban down jones) egy héten belül 650 pontot emelkedett szinte megállás nélkül. Mindeközben Ázsia cseszett ebbe a nagy eufóriába becsatlakozni, az Ausztrálok pld. kellően mértéktartóak a követésben, mennek ők ha megy Usa, de nem annyit, és hajlamosak csökkenni , nem kicsit. Az olaj meg tojik az emelkedésre.

10 megjegyzés:

JohnnyBravo írta...

Hát Ja. Magasról lehet nagyot esni.
1 nem tudnak többet vágni igazán
2 Ez a kamatszint hosszú távon tarthatatlan.
3 A probléma nincs megoldva.

Kissherceg írta...

5350 ausztrália, lelkesek a börtön sziget lakóti :)

Mindig lesz mese egy pár napos rallyhoz. Arra lennék kivi mikor szakad már el végre a húr USAban. Ahogy nézem gyenge dodót, sok EU-s és Ázsiai cég Q1e ritka szar lesz...
Végén US kerül ki győztesen a buliból, veszek egy marcipán kalapot és megeszem. Szigorúan szamost:)

zuzzo írta...

Van egy pár gyűrt kalapom hercegem
ha gondolod ingyé is megkaphatod de csak ha nagyon éhes vagy...:-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Névtelen írta...

Nagyon nem értem ha usa-t (szándékos kisbetű)nem hagyják esni,megmentik 11400 nál és talán 9500 lehet a másik fontos támasz,akkor hogy lesz itt medve piac,hogy lesz itt recesszió?(nem minthogyha vágynék rá)
1-2 alkalommal lehet még kamatot vágni és azt is elhiszem hogy van még egy-egy két dolog a "bűvészkalapban"de utána hogyan tovább?
Ha ennyire foggal körömmel ragaszkodnak a pozícióikhoz és mindent bevetnek hogy mentsék a bőrüket akkor vhogy nehezen tudom elképzelni hogy innen már csak lefelé vezet út,ezzel nem vonom kétségbe hogy nem az esésre nagyobb az esély,de vhogy még nem akarnak "vízbefúlni".
Megköszönném ha vki ezzekkel kapcsolatban esetleg tudna támpontot adni!

Üdv:Waszeitung

Gentlemanus írta...

DLPH

nem lesz rossz vétel az a 3,22-es MSC. Szépen araszolgat ez felfelé. Tegnap, ahogy néztem, volt 8 körül is. Tiszta röhej, milyen üzletet kötött JPM. Ha nem a tegnapi high-t, hanem a mai állapotot nézem, akkor már eddig majdnem 300 %-os a haszna pár nap alatt. Tehát kb úgy 700 millió USD. És gyanítom, hogy szépen menni fog ez felfelé tovább.

Lukács Róbert írta...

Olaj tojik az emelkedésre? Megy az lefelé ahogy kell, már pénteken megvolt a forduló, és nem úgy néz ki hogy talpra akar állni.

DLPH írta...

Nem? Meglátjuk. Újabb longok alulról.Csakis. 130-ig elkísérem.
Igen tojik, akkor is emelkedett, amikor a tőzsdék is. Láthatod, vissza is ment minden.

Ez trendforduló lenne az olajnál? No lássuk...

Névtelen írta...

Tartod még az olajat? Kritikus szinten van, ha innen nem fordul akkor sehonnan. ( egy rövid longra bepróbálkozom)

Névtelen írta...

Bocs a zavarásért. Tudtok ajánlani devizázáshoz brókercéget kezdőnek?

Köszi:
A kezdő

ui.: nem lesz több kérdésem

DLPH írta...

tartom az olajat, naná, de ki is raktam

kezdő :
én itt
http://www.bpforex.hu/index_hu.php
te ahol szeretnél