Az új közös blog végleges formája : részben fizetős.

Bárki számára elérhető, bizonyos menüpontok azonban zártak, és csak blogtagoknak elérhetőek. Gondolom sejtitek, melyek azok. Mondjuk így : a megítélésem szerint érdemi információval bíróak zártak. Ez a link az új közös blogba visz :

http://www.dlphkozosblog.eoldal.hu/

2008. március 14., péntek

mindenki okos

Ezt szűrtem le az elmúlt hetek szakkommentárjaiból. Normálisan kereskedni
nekem nem sikerül.
Amikor jeleztem, hogy látom az otéét és csak nézek ki a fejemből, mivel nem ültem végig gép előtt elvitték 6.5 fölé, ott már nem kellett, a betonbiztos MOL-nál meg olyan mintha a valakik nagybevásárlásra készülnének és igyekeznek kézzel -lábbal leverni azt a kis halvány bizalmat is.
A ricsivel ezredjére eljátsszák a 36-38 közötti le-föl hintát - ordít hogy mesterségesen!!!
Kis papírokkal nem foglalkozom, mert alacsony a forgalmuk
Maradt egy. A jövő hét eléggé meghatározó lesz, kiderül, hogyan állunk a hitelezők felé le föl vagy tartás.
Mit lehet csinálni?
2 szolgáltató tőke két részre (fy-fy), és szintén 2 részre osztva. Ha pozit veszek fel, akkor az össz felével minimum lépek, odaragadok a gép elé és átmegyek mocskos spekibe ha úgy látom érdemes. Evvan drágáim.
A piac totális kontroll alatt áll. Miért, hogy mit?? ki van éheztetve a jóhírekre, ha ilyet ltá , hall, azonnal ugrik. Méghogy leírtak mindent a bankok? vicces mint az ambac aaa-ja. ( panem et circenses...) Hogy mi lesz nem tudni, rossz omen, hogy a vix egy emelkedő pályán áll szépen növekvő aljakkal é snem látni, hogy ebben változás állna be, ez sajnos nem jelent jót.
Az embi+ kóstolgatja 300-at csökken a mohóság....
Aki nem bírja a stresszt, partvonal szigorúan.

Nincsenek megjegyzések: