Az új közös blog végleges formája : részben fizetős.

Bárki számára elérhető, bizonyos menüpontok azonban zártak, és csak blogtagoknak elérhetőek. Gondolom sejtitek, melyek azok. Mondjuk így : a megítélésem szerint érdemi információval bíróak zártak. Ez a link az új közös blogba visz :

http://www.dlphkozosblog.eoldal.hu/

2008. március 12., szerda

Nem értem...

ezt most, és ezért elnézést kérek, nem szeretném játszani az értetlent. Csak épp.... csak épp a bankok megmenekültek? De hiszen mikor voltak veszélyben? Ez az egész egy műsor. Egy bank,a globalista pénzügyi világrend egyik "zsebe". Interfész köztünk, 6 milliárd porszem, és az elnyomó gépezet között.Az ő szerszámuk nem a miénk. Megmentették őket? Röhej. Az egyik megszűnik, van helyete másik kettő, nem mindegy? Ha nincs bank, nincs globalizmus. Van bank, van globalizmus. Mit érdekel engem, hogy az egyik tönkremegy, a másik nem, és épp melyik....ez az ő játékuk nem az enyém.Közöm nincs hozzá, sarcot mindig lesz bank, mely bevasalja, ha pedig az állam sarcol, akkor adóhival, vagy azzal kompattibilis pénzbehajtó szervezet.
Ezzel pontosan a problémát nem oldották meg. Elodázzák a pénzügyi válságot( látszólag) és a létező legarrogánsabb és legszemtelenebb módját választják a látszatmegmenekítésnek.
A "fogyasztói társadalom" hülyéje, a fogyasztó, elfogyasztván tökfeleslegesen hitelből az unokája produktumának ellentételezését is, nem bír törleszteni. Kész. Roccs. A sarcot nem lehet behajtani. Az állampolgár csődközeli helyzetben van. Holnapután csődöt is jelent...
Erre mit csinálnak? Szépen ezt a sarchiányt is átcsoportosítják , és majd bevasalják a lakosságon, adók, járulékok, tökmindegy mik útján. Csak épp nem sürgős nekik innentől, a "befektetői" attitűd megfelelő lesz (vélik) a lufi további fújásához.Halál. Szerintem ezzel pontosan a legnagyobbb bajt okozták.Egy majdnem hulla rabszolgát újraélesztettek, adtak neki enni, inni, most hogy fel is bír állni, közlik vele hamarosan, az adóssága immár a duplája az eddigieknek.
A probléma megoldva, a rabszolga feltápászkodott, némi életerőt mutat.A pénzügyi globalista világrend mely az évezred átverése és egy zseniális elnyomó rendszer tökéletes megvalósítása most földünkön, ugyanazt csinálta mint edig. Hosszúlejáratú hitelek tömegét akasztotta megint a boldog és elszórakoztatott szavazópolgár nyakába.A milliárdosok továbbra is köszönik jól vannak.

Hogy ebből mi lesz....és hogy hat ez a piacokra rövidtávon?

2 megjegyzés:

borussia írta...

az utolsó kérdés nagyon jó így a cikk végén :))))

Kissherceg írta...

200milliárd nem menti meg őket sztm.. Kevés az a pénz.. :)