Az új közös blog végleges formája : részben fizetős.

Bárki számára elérhető, bizonyos menüpontok azonban zártak, és csak blogtagoknak elérhetőek. Gondolom sejtitek, melyek azok. Mondjuk így : a megítélésem szerint érdemi információval bíróak zártak. Ez a link az új közös blogba visz :

http://www.dlphkozosblog.eoldal.hu/

2008. március 6., csütörtök

USDJPY grafi még egyszer

A hosszútávú ékbe fals kitöréssel rakták vissza a jent, ez vízválasztó itt, mert elviekben ezzel a manőverrel majdnem a letörési zónára nyomták rá a jent erővel. Ezért is gondolom, hogy lefelé van tér.





6 megjegyzés:

Névtelen írta...

Megkérdezhetem, hogy mi ez a felület?
Melyik bróker?

spekitox

Gentlemanus írta...

Szia Spekitox!

Ez Stooq.com-os chart.
Ott keresd a Waluty címszó alatt.

gepida írta...

Nem tudom ki van a saxosok rendszerén. De ma reggel indítottak/és ajánlottak indítani egy USDJPY poziciót 100.00 ás célárral. Csak az infó miatt.

DLPH írta...

korrekt
lesz ez annyi

Névtelen írta...

Nagy dolog, én novemberben ezt hangoztattam Devizatrader tradingroom-jában a kezdők teljes lelkesedésével amikor előszőr törte a 111,70-et, azt mondták kicsit nagy időtávban gondolkodom :))))))))))

Lukács Róbert írta...

Névtelen kérdezte hogy ez a kép honnan van. Had csapjak már egy kis reklámot a Stooq.comnak, mert megérdemli, és hátha lessz akinek új. Ha kinyitsz egy chartot, és a bal menüből kiválasztod az Analiza techniczna gombot, akkor egy egész jó kis elemző progiban elemezheted tovább. Néhány hete működik, és folyamatosan fejlesztgetik.