Az új közös blog végleges formája : részben fizetős.

Bárki számára elérhető, bizonyos menüpontok azonban zártak, és csak blogtagoknak elérhetőek. Gondolom sejtitek, melyek azok. Mondjuk így : a megítélésem szerint érdemi információval bíróak zártak. Ez a link az új közös blogba visz :

http://www.dlphkozosblog.eoldal.hu/

2008. április 2., szerda

fordulat(?)

Max egy kérész életű bear rallyt tudok elképzelni, de majd meglázjuk.
Kevés jó piac van amiben ezeket az egy-két napos történéseket meg lehet fogni.
Ezek a hang seng, nikkei, cac, bovespa, és az amcsik. Ezek tudnak menni ha úgy adódik. A többi csak követi.
A KKE piacokon egyedül a csehek tudnak örülni igazán. A lengyeleknél meg nálunk nagyon valószínű, hogy a nyugdíjpénztárK KAVARNAK. Itthon adják a kötvényeket a lengyeleknél pedig adják a részvényeket. - örülnék ha valaki megosztaná ebbéli gondolatait....
Szerencsétlenségemre az fhb szívat, de már egészséges 8%-om van csak, a matávba is beleadtam 14% , kivárós. Az oti szigorúan daytrade .
Erősen figyelt: ricsi ( az elmúlt 3 nap alapján)

6 megjegyzés:

Kissherceg írta...

hali Zuzzzooooo :)

Szóval bár egyelőre shortban csücsi, de az okosok azt mondják nékem, hogy sávozás jöhet, mint pl februárban, csak most hosszabb. Szvsz elképzelhető, bár boldog nem vagyok. Igyekszem Én is belongolódni ismét, számomra is figyelőlistás a ricsi, kivi vagyok a nagy eladó mikor hagy szünetet, holnapra tippelnék, de lehet magam maradok :) Ma már volt benne forgalom. Mtelt hosszú idő után tegnap vették az intézményiek, szóval abban is lehet gondolkodni.

Számomra a fő feladat a pénz elosztása, miből mennyit, mennyiért:) Ez örök probléma. Persze a sáv alján vásárlással egyetemben :)

kanyisz írta...

nem értem ricsit mire figyelitek?
Shortra, vagy rövid rallyra?

DLPH írta...

Igren. Fordulat. A piac bearish. Azon belül a sávból kitörés készül (12700 a teteje). Ma megint nekifutnak. Ha nem megy 3-4 szer, roccs lesz. Van hova felmenni, több mint fél éve esnek a paicok. Bőven korrekción belül. A font is fordul. Mintha.../chf,jpy napos csárton. Beszédes.

Gentlemanus írta...

Sziasztok!

Találtam egy érdekes anyagot.
Asszem érdemes megnéznetek!

http://www.threeworldwars.com/overview.htm

Jó éjt!

Kissherceg írta...

hatin a KT iszonyat kicsi... Kisforgalommal esünk, addig hatin nagy forgalom van. Jöhetne egy okos megmagyarázni, gondolom pozi átrendeződés van:)

DLPH írta...

Én is ezt gondolom.