Az új közös blog végleges formája : részben fizetős.

Bárki számára elérhető, bizonyos menüpontok azonban zártak, és csak blogtagoknak elérhetőek. Gondolom sejtitek, melyek azok. Mondjuk így : a megítélésem szerint érdemi információval bíróak zártak. Ez a link az új közös blogba visz :

http://www.dlphkozosblog.eoldal.hu/

2008. április 2., szerda

Forduló

és egy kis bikafuttatás néz ki....no legyen...shortjaimat tartom, jól jönnek azok még később. Új longok nyitása aktuális. Csak ne forogjon naponta az éghajlat. Az nem tesz jót a közérzetnek.

6 megjegyzés:

Névtelen írta...

Picit eltúloztam a short nyitogatást, az emelkedés kiütötte őket, s így sikeresen elbuktam az egész havi realizált nyereséget.

Előfordulhat, hogy minden rossz hír, ami ezután jön, megveszik, mert sikeresen megetetik a népet? És kész, ennyi volt? Szerintetek van erre esély?

DLPH írta...

Most fordul a buli. A tőzsde nem logikus intézmény. Az kizárt, hogy ennyi volt. Magasabbról sanszosabb lesz a zutty. De most ez van.

pecskeke írta...

Sziasztok,

látom dlph olaj longjaidat nem zártad. Nyersanyag téren mire számítasz?

Másik, hogy portfoliódban megjelent az econet. Picit légyszi kommentáld e lépésedet. Köszönöm.

Természetesen bárki véleményét a fenti két témában szívesen olvasom.

Üdv mindenkinek!

DLPH írta...

Szia. Az econet nézeteim szerint itt ért el egy aljat. Ez nem TA. Nem is értek hozzá :))

Másból szűrtem le, inkább a kereskedés jellegéből, és abból, hogy az idők során az ecó pánikreakciói hogyan változtak. Most szerintem egy "energiaszint" alján van, ennek eleséséhez további nagy erők kellenének.

DLPH írta...

A nyersanyagokkal kapcsolatbn a kukorica és az olaj jelentős emelkedésére számítok, de ezt már írtam. A többi nyersanyag nem érdekel,nem is figyelem abból a szempontból, hogy kerekedjek velük.

DLPH írta...

A kukorica nem nyersanyag . Ezt sikerült rendesen megfogalmaznom. :)

Szóval a lényeg, hogy olaj, és az árutőzsdén a kukorica amit figyelek.