Az új közös blog végleges formája : részben fizetős.

Bárki számára elérhető, bizonyos menüpontok azonban zártak, és csak blogtagoknak elérhetőek. Gondolom sejtitek, melyek azok. Mondjuk így : a megítélésem szerint érdemi információval bíróak zártak. Ez a link az új közös blogba visz :

http://www.dlphkozosblog.eoldal.hu/

2008. május 25., vasárnap

Ez is nyugtalanító 3.

Az elsődleges carry pénz :

Aud/jpy durva long. Sajnos elfelejtett a dow szakadással együtt lefelé menni. A kis feledékeny. A duplatetőt megcsinálhatja, de arra még várnunk kell. Vagy feltör mint a Vezúv hirtelen.
Cad/jpy szép, nem túl jó a longra mert szűkebb sávban halad, a baj az, hogy szakadások előtt , alatt szépet produkál lefelé, ez most valamiért elmaradt. Eur/jpy long. Masszív. Ebben a nemzetközi szörnyű pánikban nem sikerült felfelé tolnia naposon a boll tetejét, egy kicsit alatta hezitál most.Gbp/jpy küszködik mint a cad, nem jó longolni, mert szűk sávban halad, de a trend long. Elfelejtett beszakadni szintén. Egy kis eur/gbp short trend már jót tenne neki. De ez most mindegy.Usd/jpy nem olyan csinos, longban van, az alsó boll-t még nem érintette meg. Magasabban áll, mint pár napja, amikor a dow volt magasabban. Párszáz ponttal.

Nincsenek megjegyzések: