Az új közös blog végleges formája : részben fizetős.

Bárki számára elérhető, bizonyos menüpontok azonban zártak, és csak blogtagoknak elérhetőek. Gondolom sejtitek, melyek azok. Mondjuk így : a megítélésem szerint érdemi információval bíróak zártak. Ez a link az új közös blogba visz :

http://www.dlphkozosblog.eoldal.hu/

2008. május 31., szombat

Köszönöm DLPH!

Durva vagy nagyon! Most már értem miért nem árultad el a profit célod. Nem követtem évelején a naplózásod, de amikor 3 napja elindítottad ezt a mókat persze én gondoltam 1 szép nagy kerek számra, de gyorsan túlfogod szárnyalni és ez önmagában is sokkoló. Szeretném megköszönni neked mind azt a MOTIVÁCIÓT amit ebben a 3 napban adtál nekem és gondolom sokan másoknak is. Ha akár most befejeznéd ezt az egészet biztosíthatlak, hogy már elérted a célod.

5 megjegyzés:

DLPH írta...

Nagyon szívesen speki. Figyelni kell azért Rád,nem szívesen megyek szembe veled én sem :)

DLPH írta...

Csak én . Nem megy már annyira. ez van....de ez nem idevaló,csetelni máshol is lehet.

Névtelen írta...

Szia DLPH,
leirnad egy deviza-ugylet/olaj/barmi.. koltseget?
(es akkor mar mindent tudunk, letét, pip-ertek, es hogy menyibe kerul...) csak a viszonyitas vegett... (eddig 10USDtol-30EUR-ig lattam a kontraktus dijakat..)
koszi!!
Lilia

pecskeke írta...

Csatlakozom Liliához, ezekre én is kiváncsi vagyok.

DLPH írta...

pecskeke, lilia írjatok mailt, és megadom a kondíciós listák linkjét, ott mindent megtaláltok, de a céget nem fogom reklámozni...lassan már olyan mindegy, százan rákérdeztek már...majd megyek a céghez koldulni ha tönkremegyek