Az új közös blog végleges formája : részben fizetős.

Bárki számára elérhető, bizonyos menüpontok azonban zártak, és csak blogtagoknak elérhetőek. Gondolom sejtitek, melyek azok. Mondjuk így : a megítélésem szerint érdemi információval bíróak zártak. Ez a link az új közös blogba visz :

http://www.dlphkozosblog.eoldal.hu/

2008. június 17., kedd

Gazdasági világválság Orbán szerint

Előre bocsátom, nem politikai jellegű beírásnak szánom, nem is arról szeretnék vitát nyitni, melyik párt vezető embere mondta, hanem a tény a fontos, vezető politikus szájából hangzik el.
És ami számomra a legérdekesebb a dologban, hogy egyik magyar politikust sem hallottam még soha világgazdasági válságról beszélni. Orbán sem adta eddig a jelét.
Véletlen egybeesés, hogy Martonyi a beszéd előtt 2 nappal érkezett vissza a Bilderberg csoport éves találkozójáról? Valsózínűleg nem. Márpedig ha összefüggés van a dolgok között, akkor megtudtuk, mit gondol a világ egyik legtitkosabb társulata a világgazdaság jövőjéről. És ez cseppet sem bíztató...

http://tdyweb.wbteam.com/Film100/FIDESZ_Evadzaro.wmv
(töltsétek le a videót és tekerjetek előre Orbánhoz, elég hamar a lényegre tér)

2 megjegyzés:

Gentlemanus írta...

Szia Drop!

Meghallgattam, tanulságos kis szónoklat volt. De megfájdult a fejem ettől a beszédtől, mert összezavarta az elmémet! Nem sok mindenki képes erre, de Vitya megfájdította.

Mert jól beszélt, ékesszólóan, gyakorlatilag minden megállapítása korrekt. Világos, közérthető.

Csakhogy nem tudom, hogy hová tegyem ezt a beszédet. Világos,hogy kapcsolatuk van a csoporttal, de az, hogy azok nyíltan megüzentetnék a történéseket, pont Vityával, elég nehézkes elképzelés számomra, annak tudatában, hogy pont őt tartja távol minden eszközzel a globalista tábor a hatalomtól. Bilderbergék tanácskozásai, meghozott irányvonalai a köz számára nem nyilvánosak, azok nem kérik ki mások véleményét, tehát miért is üzennének. Magát a folyamatokat egyébként nélkülük is jól látjuk.

Értem én, hogy mit mond Vitya, hogy ilyen meg olyan kormányzásra van szükség, csakhát ennyiben merül ki a lehetőségük? Hogy 4 éven keresztül csak ezt halljuk 2006-tól 2010-ig, mert colos előbb úgysem fog lelépni? Ez kész közröhej, esküszöm.

Ha ennyire látja a globalista káosz veszélyeit, akkor talán más eszközöket kéne bevetnie, nem csak szövegelnie itt. 2 év még iszonyú hosszú idő.

Mondjuk az időhúzás arra is kimehet, hogy apadjon le ez a nagy előnyük, nehogy meglegyen az abszolút többség. Ugyanis baromi ciki lenne 2/3-nál, vagy annál többnél, nem alkotmányozni, meg egyéb FG által is feltételként szabott dolgokhoz nem hozzányúlni.

Közmondás, igaz nem dakota:
Aki sokat beszél, keveset fog.

Kissherceg írta...

Igen célokkal nekem is gondom van, mit akarnak. Fél fidesz páholy és egyéb klubbok tagja, szóval nem tudom mi a valódi hatalom célja az országgal is a bábuikkal. Egy biztos, újabb kamatemelés :)