Az új közös blog végleges formája : részben fizetős.

Bárki számára elérhető, bizonyos menüpontok azonban zártak, és csak blogtagoknak elérhetőek. Gondolom sejtitek, melyek azok. Mondjuk így : a megítélésem szerint érdemi információval bíróak zártak. Ez a link az új közös blogba visz :

http://www.dlphkozosblog.eoldal.hu/

2008. június 2., hétfő

Tehát a folyamatos

és kiegyensúlyozott teljesítmény a lényeg. Az meg kiderül idővel, hogy megy-e nálam. Kérem, aki azt a furcsaságot követi el,(részben vagy egészében-mindegy) hogy engem "másol" szíveskedjen egy rövid mailt küldeni ide: dlph@citromail.hu mert beszédem van vele, nem mondtam el mindent. És mindent nem is fogok. Ezért váratlan dolgokat is művelhetek, és ha valaki nem értesül időben a beavatkozásomról, romolhat is akár. Ha valaki így akar pénzt keresni, inkább keressen meg, mert ez a másolás nagyon kockázatos dolog. Célom nézőpont adása nem pedig pénzcsinálás széles tömegeknek. Arra vannak befektetési alapok.Köszönöm.

7 megjegyzés:

Sopronman írta...

Üdv! A magyar nyílt végűalapokról mindenkit csak lebeszélnék, mert nem termelik, hanem égetik a pénzt. Borzalmas akár a 90, akár a 180-365 napos teljesítményük. Én éppen most fogok vizsgálatot kezdeményezni ellenük a pszáf-nél, gondatlan gazdálkodás miatt.

nemar írta...

Nagyon tisztességes ez a gondoskodás a másolókkal kapcsolatban. (én nem másolom)

Tavaly, amikor újrakezdtem a tőzsdézést, elkezdtem másolni egy máshol nyilvánosan vezetett portfóliót, mert kimagasló eredményen állt. Mohó voltam. Nem néztem utána két paraméternek, amit pedig fontosnak tartottam volna. Később, mikor már felvettem a másolt pozíciót, utánajártam.

A tréder kora: fiatal
A portfólió: nem éles, csak virtuális.
Sőt, még egy dolog is kiderült később, hosszabb követés után, hogy a pozik felvételét mindig egy fél nappal később tűntették fel, a zárást, amikor csúnyán negatívban volt, elkendőzték dumával, és 3 hétre visszamenőleg minimálveszteséges szinten vezették fel.

Nem bántani akarom őket, mert kedves, udvarias emberek, de csalnak, és nem értenek a tőzsdéhez eléggé. (ahogyan én sem)

A tréder lehet szép, lehet megértő, magabiztos vagy jómodorú, mondhat nagyon bölcs dolgokat. Ne tévesszen meg! Egy számít. Eredményes?

Ez a blog nagyon bizalomgerjesztő (csak nekem kicsit még magas)

További sok sikert kivánok hozzá!

Névtelen írta...

Szia DLPH!

Két kérdésem lenne:
1) Mi alapján döntöd el, hogy beraksz-e stopot? Úgy látom a legtöbb helyen nincs, de néhol van.

2) Miért van a portfolióban egyszerre olaj short meg long is?

Öszinte hived:
Defender

DLPH írta...

Szia Defender, a stop a szerint kerül be, hogy milyen hosszú ídőre vettem fel a pozíciót. A nagyon hosszú poziknál elméletben várni kell több napot, mire kialakul valami. Aztán lehet dönteni, hová kerüljön. Elméletben. Gyakorlatban állandóan korán rakom be. És kivág feleslegesen. Olaj short, mert hosszabb távon inkább lefelé várom egy ideig, long , mert rövid távon épp felfelé adja magát. De ma nem volt valami fényes, a lényeget sikerült nem gép mellett töltenem.

borska írta...

Melyek a kedvenc illetve általad legjobban használhatónak tartott indikátorok? ezek is istrumentum függőek?

köszönöttel:

borska írta...

Szia DLPH! Ha nem jelentene komolyabb időráforditást odairhatnád a pozik aktuális futási idejét(pl mikor nyitotttad,vagy hány napja fut).Én probálom követni az eseményeket de elsodor az adatdömping és mire valamit nagy nehezen kibogarászok má nincs is:):):)

köszi a türelmet

DLPH írta...

Rendben. Valahogy átalakítom.