Az új közös blog végleges formája : részben fizetős.

Bárki számára elérhető, bizonyos menüpontok azonban zártak, és csak blogtagoknak elérhetőek. Gondolom sejtitek, melyek azok. Mondjuk így : a megítélésem szerint érdemi információval bíróak zártak. Ez a link az új közös blogba visz :

http://www.dlphkozosblog.eoldal.hu/

2008. július 25., péntek

Csak egy-két apróság...

Medvepiac van. Nem elfelejteni, mielőtt valaki a longjába lesz szerelmes élete párja helyett. Tehát mindennemű emelkedést, míg a trend nem fordul, korrekciónak kell minősíteni. És úgy is kell értékelni. Viselkedni is úgy fog...meglátjátok. Mint egy korrekció.
Az emelkedések arányairól : ha valami tegnap ment 50 % -ot és ma visszaadott 20% -ot a tegnapi emelkedéséből , a felületes szemlélő azt gondolhatja : "áhh...mit nekem, nézd meg a szektort, csak korrigálta kicsit a tegnapi bikát" - hát nem. Sajnos nagyon nem. Ha valami tegnap ment 50 % -ot //1000 -> 1500// és ma korrigált csak !!! 20 % -ot //1500 -> 1200// akkor a tegnapi emelkedésének már több mint a felét bőven vissza is adta. Így nézzétek a százalékokat ha a szektorok (vagy bármilyen papír) tulajdonságait vizsgáljátok és oszlopszerűen látjátok a napi mozgásokat százalékban.

Nincsenek megjegyzések: