Az új közös blog végleges formája : részben fizetős.

Bárki számára elérhető, bizonyos menüpontok azonban zártak, és csak blogtagoknak elérhetőek. Gondolom sejtitek, melyek azok. Mondjuk így : a megítélésem szerint érdemi információval bíróak zártak. Ez a link az új közös blogba visz :

http://www.dlphkozosblog.eoldal.hu/

2008. július 26., szombat

Short

Növekszik a trutyi napról napra.

Ki akarják terjeszteni a short tilalmat az egész piacra:
http://www.guardian.co.uk/business/feedarticle/7676297

1 megjegyzés:

Névtelen írta...

DROP!

Csűnyát fogok írni, de szvsz ez már a helyzet kint.

Nincs víz és megy valaki a pusztaságból randira , de mivel fürödni nem tud már régóta , ezért , hogy ne érezzék a bűzét jól besparoyooza önmagát.....de ha a lényegre kerülne a sor a turpisság kiderül...meg egy kis idő múlva a parfüm és a spray szaga semmivé lesz.....

lehet a sz...rt illatosítani , attól még büdösebblesz , és nem is szünik meg létezni.
Engem egy dolog nagyon foglalkoztat , meddig fogják az emberek elhinni , hogy a rengeteg rossz hír mellett a már tapasztalható és kézzelfogható nehézségek mellett.....lesz más irány , mint a kút???!!!
Amikor hazánk gdp-je emelkedik másfél százalékkal és az infláció amit bevallanak 7%---persze a tényleges két számjegyű!!!-akkor a hazai cégek mitől is tudnának nőni??????
A funda érték , persze----most majd a felvásárlásoknál....de a rv árak most nem fogják megmutatni a fundát!!!!!

Köszi , hogy ezt belinkelted!!!
A doe sorsa most fog itt eldölni...11300-nál....a héten irán 2 hete is letelik...a szokásos válasszal..az olaj nagy kérdés a számomra...ha esni fog , akkor lehet egy kis bikuci még????Kérdés...kérdés...kérdés.., de a hétfői napon már sok kérdésre is választ kapunk.


Sziasztok.

Hali