Az új közös blog végleges formája : részben fizetős.

Bárki számára elérhető, bizonyos menüpontok azonban zártak, és csak blogtagoknak elérhetőek. Gondolom sejtitek, melyek azok. Mondjuk így : a megítélésem szerint érdemi információval bíróak zártak. Ez a link az új közös blogba visz :

http://www.dlphkozosblog.eoldal.hu/

2008. július 17., csütörtök

Hati TA


Ma réssel tört ki a hati, ami megerősíti a long jelet amit kaptunk. A fibot nem véletlenül az alacsonyabb csúcstól mértem fel, az ék is addig mutat. Beszéljen az ábra, abban nincs részlehajlás:)
800pont fel 4500le kb így saccolom hatit :) 21500nál komolyabb SC lehet.
Majd meglátjuk a piacnak mi a véleménye....

5 megjegyzés:

Névtelen írta...

Hercegem!

E rajz szerint kb felvárod 22000-ig utána meg le 18000-re????
JÓl, értelmezem??? A dow ma 11400 fölé zárt ami long megerősítést ad a tegnapi emelkedő napra.......engem inkább az zavar , hogy hirtelen csak jó hírek jönnek mindenhonnan...építés...mmunkanélküliség..bankok nyereségessége....ezek a 20-30%-os repdesések nem semmik....igazi macibika menet..........rózsaszín felhő mindenki felett és már csak emelkedünk is...olaj is elesett,,, szóval én teljesen tanácstalan vagyok , vagy kint már mindent meg lehet manipulálni???????

Németh Laci

zuzzo írta...

németh laci!
meg tudod nekem magyarázni a cac40 csártját??? - az elmúlt 2 hónap egyenes eső szakaszára gondolok...-

Névtelen írta...

ZUZZO!

Imádom a beírásaidat...de nem értem a kérdést.Én még a TA tudományok legelején járok , tehát még egy chart elemzése sem egyszerű a részemre......a kérdést igazából nem értem , de inkább legyen a válaszom nem.....2 hónapja csak esik......a bikában meg minden csak emelkedett......de most a porschénak látszó autó üzemanyag és lyukas gumikkal akar versenyezni én ezt nem értem.
Németh Laci

Névtelen írta...

Engedjetek meg egy megjegyzést. Portfolios cikk:"Merrill Lynch: újabb 9 milliárd dolláros leírás"...
Csak arra akartam utalni, h ne vegyetek mérget a long-ra!!!
Üdv mindenkinek!

zuzzo írta...

a válság elsősorban az amcsiknál tombol és az amerikai fogyasztás visszaeséstől meg az amereikai recessziótól fél mindenki. van ugyan köze a franciáknak is az amcsikhoz, de miért kell túlreagálni azt? , a tőzsde nem mindig logikus ( bár néha lehet benne találni azt is...:-))) )
a bankok megrántása teljesen természetszerű volt, nézd meg a kbw-t és megérted mi az a 17%-os up
( a magasról eső gumilabda elérte a háztetőt és onnan elpattant, nincs ebben semmi csoda..., majd megy még lejjebb is...)