Az új közös blog végleges formája : részben fizetős.

Bárki számára elérhető, bizonyos menüpontok azonban zártak, és csak blogtagoknak elérhetőek. Gondolom sejtitek, melyek azok. Mondjuk így : a megítélésem szerint érdemi információval bíróak zártak. Ez a link az új közös blogba visz :

http://www.dlphkozosblog.eoldal.hu/

2008. július 17., csütörtök

Null pozi

Tegnap 1 szar adatot durván megvettek. BUX eddig sem akart már esni lehet emelkedni sem fog de felrémlik egy 2006 májusi CPI adata amire kint akkor fordultak hasonlóan. Most kicsit nem tudom merre az arra. Partvonal.

4 megjegyzés:

Laszlo írta...

mar ket napja en sem ulok semmiben..
"jo" latni hogy mas sem latja a jovot :)

Névtelen írta...

Olaj longról mi a véleményetek? -hosszútávon mindenképp jónak vélem, igaz már megjelentek a 90 dolcsis hordónkénti árat jósló "szakértők" is. Egy chartot kérhetnék?
üdv! Tomi

mocskos_spekuláns írta...

11450 felett a dow komolyodik lehet belole egy jo kis felfele kor, de koszonom kihagyom. Pszhiesen nehez elviselnem a pozi romlast es a varakozast ezert zartam. Ha lesz 1 kis rally akkor lehetoseg lesz megint jo kis shortokat nyitni es varni, de akkor kokemenyen tartani nem zarni az eseben.

BUX: tombol a macibika, durvan csavarjak a shortosokat. csak sav ne legyen.

Olaj: szvsz profit realizalas semmi tobb, eddig. DLPH-t ha megkerjuk tesz majd fel 1 chartot mert en csak a stooq-ost figyelem.

drop írta...

Az olajról esetében annyi az infó, hogy kiderült, Irán nem lesz megtámadva, mert az oroszok nem engedik.
Ez persze nagy rossz hír az USA-nak, hosszútávon az olajárnak is, de rövidtávon esés is lehet belőle. De emelkedés is :)