Az új közös blog végleges formája : részben fizetős.

Bárki számára elérhető, bizonyos menüpontok azonban zártak, és csak blogtagoknak elérhetőek. Gondolom sejtitek, melyek azok. Mondjuk így : a megítélésem szerint érdemi információval bíróak zártak. Ez a link az új közös blogba visz :

http://www.dlphkozosblog.eoldal.hu/

2008. július 19., szombat

Olaj 8 óráson


2 megjegyzés:

Gentlemanus írta...

Szia DLPH!

Megnéztem olajat, 1 évesen és 3 évesen is. Nyugodtan eshet még, úgy látom a három évesen, hogy ez a 2005-ben indult és 2007 végéig tartó brutális ékes préselődésből való intenzív kitörés visszatesztje lesz.

A kérdés csupán az, hogy ezt a visszatesztet megállítja-e már a durván 1,5 éves emelkedő csatorna alja 120-125 között, vagy ténylegesen visszateszteli-e a 2005-2007 közötti kitörési ék felső vonalát, ugy 113-115 között.

Szerintem 120 fölött megnyugvást fog találni, ahogy látom több védővonal is húzódik itt alulról.

Óva intenék mindenkit attól, hogy leírja az olajat; ha jól belegondolunk a magas olajár egyfajta kegyelmi állapot az olajkitermelő országoknak. A másik dolog meg az, hogy azok a nyilatkozatok, amelyek a világ meghatározó politikusainak a szájából folyamatosan elhangzanak ( pl. Putyin ) az energiahordozók árát illetően NEM A CSÖKKENÉS IRÁNYÁBA MUTATNAK!!!!!

Lesz itt még tüzijáték, csak győzzük kapkodni a fejünket!

DLPH írta...

Szia Gentle. Egyetértek mindenben.