Az új közös blog végleges formája : részben fizetős.

Bárki számára elérhető, bizonyos menüpontok azonban zártak, és csak blogtagoknak elérhetőek. Gondolom sejtitek, melyek azok. Mondjuk így : a megítélésem szerint érdemi információval bíróak zártak. Ez a link az új közös blogba visz :

http://www.dlphkozosblog.eoldal.hu/

2008. szeptember 24., szerda

Dropnak


Nyár óta ez az olcsó játék hülyegyerekeknek megy, hogy az agyontaposott szektor emelkedik 15 % -ot? Ez itt meg 80-100 % -ot? Érdemes több ingatlan befektetési alapot is megnézni. Érdemes ócskább bontásban rátenni a Russel2000-et. Beszédes.

4 megjegyzés:

drop írta...

Majd megy vissza a helyére lefelé.

De ezt miért címezted nekem?

DLPH írta...

Honnan veszed? Aszinkron mozog a nagy indexekkel az ingatlanalapok zöme már nyár óta.Hova megy a pénz....ahová mondtam, oda. Ez csak egy kis példa volt.

DLPH írta...

Az aszinkron inverz akart lenni...

drop írta...

Nem is a részvényekről vitatkoztunk, hanem magáról az ingatlanpiacról, ami számomra az ingatlanokat jelenti, nem az építőcégek árfolyamát.

"Hova megy a pénz....ahová mondtam, oda."
Ezt állandóan használják, megy a pénz x-be. Már múltkor kifejtettem, hogy ez nem így van. Ha x-et 'A' eladja 'B'-nek, akkor semmi más nem történik, csak annyi, hogy x gazdát cserélt, az árfolyam pénzáramlás szempontjából lényegtelen.
A közgazdaságtan sajnos nem egzakt tudomány, ugyanis azt kellene definiálnunk, mit jelent az a szófordulat, hogy megy a pénz x-be?
Te mit értesz alatta?