Az új közös blog végleges formája : részben fizetős.

Bárki számára elérhető, bizonyos menüpontok azonban zártak, és csak blogtagoknak elérhetőek. Gondolom sejtitek, melyek azok. Mondjuk így : a megítélésem szerint érdemi információval bíróak zártak. Ez a link az új közös blogba visz :

http://www.dlphkozosblog.eoldal.hu/

2008. október 14., kedd

Érdekes

bankárék megkapták a zsozsót, és a dow 1 nap alatt 3 nap esését emelkedte vissza. 1800 pont eddig az aljtól, most is megy felfelé, 9682-ön áll. Még túl is lettek fizetve. A németek nagyon szolgálatkésznek bizonyultak.Dow egy lenti hetes ábrámon jelölt legalsó szürke vonalon állt meg, arról pattan fel. Hogy mi az a vonal..nem érdekes. Az viszont igen, hogy ez a fránya TA pláne hetes bontásban nem működik...dehogynem.Mondtam már, elmondom újra : a tőzsdén két irány van, nem egy. Annak is szólt ez, aki 10K nál belevett az otp-be és az istennek nem hitte el, hogy lehet rv árfolyam esés is egy tőzsdén...és most annak szól, aki a shorton kívül nem képes másra. . A tőzsdén 2 (azaz kettő) irány létezik. Van még a jobbra meg a balra, de az most számunkra indifferens.Mégiscsak ralliznak hogy megkapták a pénzt? Fura...
Mégis kinyitott a tőzsde, mégsem lett alsólimites zakó ma a dowban (ellenkezőleg, egész rekord emelkedés). Medvepiac van. Számomra az az érdekes, hogy hol az első emberes fal? Mert megindult mint ló, és nem hisztisen, hanem szépen araszolva felfelé. Akinek az a érdekes, hogy most megint kit taszítottam ezen hsz-em miatt totális anyagi csődbe, kerüljön el , ahelyett hogy ökörségekkel fáraszt.

Bizonyos vélemények szerint 6000 milliárd dollár jelenleg a jelzáloghitelek összértéke. Na ez lesz a gond hamarosan. de ez még odébb van.

5 megjegyzés:

Névtelen írta...

szia
én személy szerint örülök, hogy maradt a blog, mert sok hasznos infót merítettem itt és anyagi csődbe sem kerültem miatta
elképzelhető, hogy ugyanolyan intenzitással adják vissza az eddigi esést? nagyot húztak rajta, otp nyitója 4500 is lesz talán...
szerinted ez az örömködési időszak milyen életű lesz? esetleg a választásokig tarthat? Ta alapon mire figyeljünk, mi az a jel, ami mutatja, hogy kimerült a felfelé irány? esetleg az 50 százalékos fibo dow jones esetében lehet erős ellenállás?

Kissherceg írta...

Én is kiváncsi vagyok meddig megy, 10500tuti, azt hogy addig milyen formárban, nem tudom.

Névtelen írta...

Szervusztok,
Légyszíves magyarázzátok el nekem, hogy a németeknél hogy jött ki a 470mrd eur. bank(ár)mentő csomag összege? Arányos ez a 700(1500)mrd usd csomaggal?
Vagy ez már megint a németek rossz lekiismerete miatt kell hogy ekkora legyen?
Köszönöm,hogy nem törölted a blogot DLPH. Fontos iránymutató.
judit

DLPH írta...

Szia. Nincs elképzelésem róla, honnan ez a bőkezűség és miért. Talán más valaki belelát...én most nem.

Névtelen írta...

Szia,
köszi, majd kiderül talán.