Az új közös blog végleges formája : részben fizetős.

Bárki számára elérhető, bizonyos menüpontok azonban zártak, és csak blogtagoknak elérhetőek. Gondolom sejtitek, melyek azok. Mondjuk így : a megítélésem szerint érdemi információval bíróak zártak. Ez a link az új közös blogba visz :

http://www.dlphkozosblog.eoldal.hu/

2009. január 20., kedd

BUX0912


Lehetséges megálló, 12600 volt az első célár, azt ma szépen teljesítette, esetleges következő pedig leolvasható, amennyiben USA nem csinál csodát :)

(Obama rally = sok obama gyertya a napos chartokon, nos megkaptuk. )

24 megjegyzés:

Kissherceg írta...

defenzív gyógyszerszektor: http://www.finviz.com/quote.ashx?t=APPY :)

Névtelen írta...

delfi
beírhatod tízszer is az eur/jpy t,
attól az még egy üzlet marad.
Már az esemény utáni gbp/jpy is határeset volt. Nem vagy kibékülve magaddal? Mire ez a görcsös bizonyítási kényszer? Legalább ne csalj.

Kissherceg írta...

no nézzük mit hoznak ki zárásra. Lehetne egy szökési-mérési-kimerülési rés mókát eljátszani itthon, egyszerűsítené életemet :) 8k alatti zárás esetén 7500 lehet egy célár. Zárásig persze benne van 8300is :) Forgalom is megvan kint.

DLPH írta...

Ugyan Gentle kifejezetten kérte, és azóta mások is, de nem töröllek le, mert akkora paraszt vagy, hogy azt érdemes látni másnak is.Mi nem tetszett bogaram? A "dlph híres a rossz pozijairól?"-ra a reakcióm? Elhiszem.

Ezt az oldalt többezren látogatják naponta. Csak nem képzeled, hogy egyedül neked tűnne fel, ha utólag irnék valamit? Bármit? Palotaforradalom törne ki azonnal. De a te éles szemed kiszúrta a fontjen utólagos beírást? A fontjen feltételesként benn volt előző nap estétől már.
Szemenszedett aljas hazugság és elképesztően arrogáns pimasz kis provokáció ez semmi több.

"beírhatod tízszer is az eur/jpy t,
attól az még egy üzlet marad."

Látod mennyi eszed van? Az annyi üzlet kincsem, ahányszor odaírtam. Mivel 1 egységre vezetem. Az meg ott több volt mint 1.

"Nem vagy kibékülve magaddal? Mire ez a görcsös bizonyítási kényszer? "
Tudom fáj látnod, hogy létezik olyan is, aki ért a tőzsdéhez, nem csak a száját járatra, mint te meg a haverjaid.

"Legalább ne csalj."

A szádra meg vigyázz komám. Nem nyelek le mindent. Tudom ki vagy, és ezt az aljasságot nem vártam tőled, csak mert épp kefélsz valakit.

Világos voltam remélem.

tomiomi írta...

névtelen ki DLPH-t csalónak mondod
mered vállalni magad?

tozsdenyul írta...

Kedves névtelen, legalább ne csalózz tudatlanul, inkább kövesd rendszeresen a blogot, ha hozzá akarsz szólni.

Én követem, és amikor először láttam a nevezett trédet, az még messze nem utólag volt - istenem, hát teljesült, van ilyen, ez a trédek naplózását vezető egyéntől nem ritka.

Felesleges kétségbe vonnod, ami bárki számára leellenőrizhető - persze csak ha veszi a fáradtságot, és követi a blogot, adott esetben akár hajnalban is.
Attól, hogy te csak másnap délután veszed észre, az már ott volt korábban is.
A minimum, hogy valami nicket legalább felvállalj...ez így nagyon pitiáner, ha már minősítgetünk.

Kissherceg írta...

:):):):) No egy jót röhögtem ezen...

lacahe írta...

Kedves Anonymus!
Az esti beírásod ékes bizonyítéka annak, hogy lilla gőzöd sincs, hogy mi a háttere ezeknek a tradeknek, mi adja a belépőt, targetet, pláne a "10 eur/jpy"-t, és hogy egyáltalán mi miért van. Ha jobban odafigyelnél, akkor láthatnád, hogy ezek a pozik előre berögzítésre kerülnek, majd teljesülnek is idővel.
Valószínű nehéz elviselned, hogy vannak sikeres emberek is, akik nem csak saját gondjaival és mások megbántásával törődnek. Inkább tanulnod kellene DLPH-tól, elgondolkodnod a blogban leírtakon, akkor talán fejlődnél is és csökkene az a mérhetelen frusztráltság, ami az írásodból kitűnik. Így ismeretlenül is csak sajnálni tudlak...

borska írta...

Te csacsifiu!

Olvass,tanulj,képezd magad,meglátod nem lesz olyan keserü a szád íze.DLPH pozijai,jópárunk számára már napokkal ezelött tudott és ismert tény volt.Az hogy Te nem látod a miértjét egy dolog.Ne kételkedj hanem csodálkozz hogy ilyen is van,és probálj belőlle hasznos ötleteket meríteni,hisz segitő szándékkal vannak feltüntetve.
JA és ha tökös vagy ird oda a neved.
Üdvözlettel: Bors András

Névtelen írta...

Sziasztok!

Én is reagálni szeretnék a névtelen írására. Sztem inkább köszönnéd meg DLPH-nak, hogy vezeti a trédjeit és a blogját ahelyett, hogy vádolod és csalónak nevezed!
Mint sokan, én is folyamatosan tanulok DLPH-tól és az egyéb blogíróktól, vagy ha csak elbizonytalanodok, meg lehet nézni, hogy mások mit gondolnak az adott eseményekről, történésekről. Szóval szerintem inkább örülhetnél, hogy valaki megírja a gondolatait és engedi nekünk elolvasni, hozzászólni a témához.

Kissherceg írta...

Napi minimumon zárás, szép Obama gyertya lett. Remélem hős richárdunk is megmutatja, hogy milyen fából faragták és legalább a mérési rését betölti, az alatt 27k körül van egy másik azt hiszem. Elég lenne jövhéten azzal foglalkozni :) 12200 után 11700 fele lehet a következő esetleges támasz.


BUXban KIEMELTEN FONTOS SZINT 11600 !!!!!!!!

Törik (valszeg) akkor új alj. 10700nál semmi különösebb szint nincs, szóval ha helyzet van lehet keresni a kiszállót. Richi és mtellel nem nagyon lehet kalkulálni mit intéznek nekünk valamelyik iránynak ajándék lesz, amerre indulnak. Lejjebb feltöltött MOL szintem holnap valószínűleg teljesül.

Sok pénzt, szerencsét!!!

mocskos_spekuláns írta...

holnap meg egy jo ideig otp ala ne alljatok inkabb kalapaccsal ussetek a kezetek meg azzal is jobban jartok...

http://money.cnn.com/data/sectors/Financial/

Kissherceg írta...

hümmm hümm http://www.bloomberg.com/markets/stocks/wei_region1.html russel és kbw figyelemre méltó.

Russel 2000 alja 384 eddig
KBW brutális új alj

Névtelen írta...

Buxban 11600 miért fontos,nem látok oda semmit...10600 volt a tavalyi alj,de 1000 pontot csak nem esünk (holnap),vajon Otit kezdi vásárolni Sanyi bácsi vagy ráérünk arra még?
Tiszta deja vu-m van,amikor Obamát megválasztották fekete gyerty volt napokig,úgy tűnik ezt a hagyományt folytatják.
Waszeitung

Kissherceg írta...

Tancs szintje illetve a 2001 végén indult bika 5563-30817 utolsó 61es fiboja. Remélem így tiszta.

zuzzo írta...

BofA , city valszeg kuka... meg akarják vetetni a maradékot barack obi-val? akkor lesz csak kenobi...:-)))

neomodel írta...

No én sem maradnék ki Névtelen (miszter nélkűl) meggyepálásáról. Miért? Mert történetesen az utóbbi időben igen komolyan a fontjen szakértője lettem. Még nevet is adtam neki Mr. Font Jenő. Szóval előszeretettel és igen sokat trédeltem Jenőkét, DLPH módszerei és tanításai alapján. Rendszerint rövid skalpokkal mindkét irányban, és a 125/300 gépi trédnek nevezett módszerrel is, de erről többet nem árulok el. Főleg Neked kedves Névtelen, aki ugyan barátságosan delfinek nevezi DLPH-t, csak a nevedet felejted el aláírni.
Nohát, ha valaki, akkor én pontosan tudom, hogy az említett pozició mikor került a blogra, történetesen éppen együtt indítottuk el késő éjjel ezt a bizonyos 125/300-as trédet, ami sikeresen, ahogyan az a nagykönyvben meg van írva, le is futott. Tudod az a helyzet, hogy csak a zárt közösségben vagy hetvenen figyeljük a napi trédeket, (én annyira szerencsés vagyok, hogy szorosan és időnként szinkronban trédelhetek DLPH-val), és hogy mi értelme lenne hazudnia vagy csalnia, főként ilyen körülmények között, fel nem foghatom amit mondasz.
Szerintem kis Névtelen barátom gombold kisebbre a kabátodat, hidd el annyi mindent nem tudsz, hogy címszavakban is nehéz lenne felsorolni. Ha DLPH-t sértegeted például engem is sértegetsz, és az összes többi szorosan együtt dolgozó és tanuló társamat is.
Azt fogom DLPH-nak javasolni, hogy a hasonló tartalmú hsz-eket dobja a kukába, tulajdonképpen örülhetnél, hogy jelen esetben egy elég sok pénzt hozó pozició leírását kapod, ingyen. Tudod mit? Trédelj Te a Birger Schäfermeierrel.
Üdvözöllek

Névtelen írta...

Köszi Herci így már érthetőbb,eme szintet már 2x tesztelte bár alatta nem bírta sokáig,egyszer pedig visszapattant róla,negyedszerre vszeg átviszi és ott is marad ilyen vérzivataros időkben...
Sok pénzt:Waszeitung

Névtelen írta...

Szerintem inkább örüljünk annak, hogy van ez a blog és tudunk tanulni az ide beíróktól, akik sikeres kereskedők. Nekem ugyan fogalmam sincs a devizákról és még igen hosszú időnek el kell telnie, hogy egyáltalán elkezdjek ez irányba menni, de azért Dlph sokat segített írásaival és más blogírók is, szóval felesleges vádolnia őt csalással, ugyan miért csalna.
Sokéves tapasztalat van mögötte, nem kevés munka.Szerintem próbáljunk tanulni, tapasztalni.
Bétre visszatérve. Én a hátralévő kontraktusokat megnyitom shortra, eddig mindig bezárogattam és vártam a rések töltődését, de kint bekakukkoltak, nem nagy mennyiség lesz a short, de azért szépen hozhat és tartható..)
Ja és a biztonságos határidős shortot is Dlph útmutatásai szerint cselekszem, ebben sincs átverés, ha betartod a szabályokat és trendirányban vagy, siker lesz belőle.

Névtelen írta...

bux0912-ben egyelőre nincs nagy félelem
rosszabbat vártam
shortépítés így elhalasztva, nehogy megvegyék a buktát
fentebb adunk neki, vagy ha öntés lesz, akkor még ma.)

Kissherceg írta...

12124re húztam a vonalat :) Innen pattania illene kicsit.

Névtelen írta...

hát nem tudom...
és meddig pattanjon?:)

Kissherceg írta...

JÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ magasra :)

Névtelen írta...

:-( 5 Ft-on múlt, hogy nem adta el. Stoppnak helyet meg ma nem találtam és nem is tettem. Rosszabb mint tegnap volt. Vagy dolgozom, vagy folyamatosan kirázatom magam...