Az új közös blog végleges formája : részben fizetős.

Bárki számára elérhető, bizonyos menüpontok azonban zártak, és csak blogtagoknak elérhetőek. Gondolom sejtitek, melyek azok. Mondjuk így : a megítélésem szerint érdemi információval bíróak zártak. Ez a link az új közös blogba visz :

http://www.dlphkozosblog.eoldal.hu/

2008. január 15., kedd

Light crude oil chart



Überhosszú konszolidációs szakaszból lépett ki felfelé oil. Ebből még a zsiráf folytatódni fog tovább felfelé szerény meglátásom szerint. Most itt szvsz lesz megint egy konszolidációs szakasz. Majd az eseményt, vagy a hírt meggyártják a további oilemelkedéshez.

2 megjegyzés:

DLPH írta...

Vhol nagyon rég olvastam olyan könyveket, melyek nagyon jó rálátást adtak számomra a világ folyamataira. Legalábbis elgondolkodtattak.

Nos, az egyikben vmi hasonló megállapítást olvastam : az utolsó olajkiteremlő társaság fogja a legnagyobb hasznot bezsebelni , a részvényesei pedig gigavesztők lesznek.

Ez nem lesz olcsóbb. Mire fel? Az ebből bezsebelt irdatlan vagyon szépen átvándorol a jövő "energiahordozójába" , most ebben a pillantban is, nevetségesen gagyi áron. Ami majd 80-100-150 év múlva lesz irdatlan drága.

De mi az? :)) Asszem sejtem.

Névtelen írta...

dlph,
mi az, nagyon kivancsiva tettel?
csak nem a nap?