Az új közös blog végleges formája : részben fizetős.

Bárki számára elérhető, bizonyos menüpontok azonban zártak, és csak blogtagoknak elérhetőek. Gondolom sejtitek, melyek azok. Mondjuk így : a megítélésem szerint érdemi információval bíróak zártak. Ez a link az új közös blogba visz :

http://www.dlphkozosblog.eoldal.hu/

2008. január 30., szerda

Solar Capital

Sziasztok!

A mai esti súlyos izgalmak után, és a holnap reggeliek előtt, szeretnék berakni ide egy érdekes elemzést a Solar Capital cégtől.

Az elemzés érdekessége, hogy a már lentebb említett ciklikusság szerint is vizsgálja az S and P-t és annak várható mozgását.

Érdekes megállapításra jut:

- febr. 05. környékére a hét elejei aljak visszatesztelését várja, majd utána egy minibull lefolytatását márciusig.

Itt a link:

http://www.solarcapital.hu/media/pdf/elemzesek/Reszvenypiac_080122.pdf

Érdekes, főleg azért is, mert az első két jelzést majdnem csontra eltalálta:

Idézet:

"(1) swing mélypont Jan 22, (2) swing csúcs január 28, (3) swing mélypont február 5"

Hát nézzük meg. Lehet jó lesz megint valamire.. Nem árt szárazon tartani a puskaport.

Fel a fejjel!

4 megjegyzés:

DLPH írta...

Nem semmi :)
Ezek tudnak valamit....nagyon jók. Gratula.

drop írta...

Biztosan velem van a baj, de én ezekben csak annyira tudok hinni, mint amikor anyósom eljön hozzánk és közli, hogy a feng shui szerint a lakásunkban kevés a piros és ezen sürgősen változtatnunk kell, különben... (a prédikáció befejező részére már nem koncentráltam) :)

DLPH írta...

Nincs veled semmi baj. Ahány ház annyi szokás. Személy szerint ilyesmihez nem értek, ezért lenyűgöz, ha valaki 2/2 eltalálja a jövőt. Megérdemli a gratulációt. Hogy merre megy X piac, kb (talán) szoktam látni, hogy meddig (idő-árfolyam)van esélye ezt az irány tartani, mert többé-kevésbé a mozás ererjét felismerem és a jövőbeni akdályokat is - talán megy nekem. Ennél több nem. Sosem voltam képes az ilyen jellegű megállapításokra pl: most long , ha eléri ezt meg amazt, onnan short. Nálam ez ilyen: most long, és amíg ki nem ütnek, long. Short majd akkor, ha a helyzet olyan, és azt előre , hogy milyen árfolyamnál lesz, nem nagyon veszem figyelembe. Persze...támaszok, ellennállások , ilyesmik...ez oké. De nem foglalkozom túlzottan vele. Nem mindegy ugyanis, hogy long helyzetben , ha erős ellenálláshoz közelít az árfolyam, akkor szűkebbre veszem a stoppot, vagy zárok, vagy fordítok. Ellenkező pozit , fordulást előre nem nagyon tudok megjósolni.

Ők igen.

Névtelen írta...

Új elemzést tettek fel, szerintem ezt is érdekes elolvasni.

Famo