Az új közös blog végleges formája : részben fizetős.

Bárki számára elérhető, bizonyos menüpontok azonban zártak, és csak blogtagoknak elérhetőek. Gondolom sejtitek, melyek azok. Mondjuk így : a megítélésem szerint érdemi információval bíróak zártak. Ez a link az új közös blogba visz :

http://www.dlphkozosblog.eoldal.hu/

2008. február 5., kedd

otp update Gentlemanus-nak :)))



8 megjegyzés:

mocskos_spekuláns írta...

a tegnap vegi atkoteseket kiszedtem a chartbol mert bezavartak a kepbe. ha a mai minimum ala megy akkor gondok lesznek.

Gentlemanus írta...

Nagy vagy Speki! Kösz!
Én meg pont a trendvonal megszúrását várom alul, mert csak onnan pattanhat fel trendtetőig. Tehát nem baj, ha lejjebb megy, mert ott talál magának biztos támaszt. Updated csártod alapján durván 7150-7180 a megszúrási zóna, ott és az alatt BUY gomb! Én azért is gondolom, hogy vissza fog esni rá, mert olyan hulla gyenge, hogy csak a 20 napos MA-ig bírt felmászni. Szomorú lennék, ha nem lenne igazam, mert egy kis "segílykétől" elesnék így.

Gentlemanus írta...

Ha a reggeli leborítást falsnak veszem, akkor óráson totál háromszög csúcsba van téte, ha az előtte lévő trendirányt követi akkor lefelé mutat a beszorításból az irány. Mutyisztán esetében felfelé kilövés is lehetséges.

mocskos_spekuláns írta...

3szogekhez csak 1 megjegyzes ha jol emlekszem akkor "Alexander Elder- Trading for living" konyveben olvastam, hogy ha a 3szog elso 2/3-ban nem tor ki az arfolyam akkor megbizhatatlan a formacio.

mocskos_spekuláns írta...

na most vagott ki a stop, erre kivancsi leszek, lehet allampapir long lesz iden a befuto :)))

Gentlemanus írta...

Speki, csártból nézem, szvsz a 14.30-as esési magasságot esi meg zárásra, akkor a napi mélypontnál zárhatunk, szvsz begyalázhatjuk 7100-at. Nem tudom, de most nagyon kell figyelni. Mert a szimatom JELEZ!!! FORDULÓRA!!!!!

Névtelen írta...

szisztok,
meg egy kerdes (akar mocskos spekihez akar dlphhoz), ma ilyen kerdzos napom van....persze lehet hogy tok evidens kerdes..miert hasznaltok ORAS grafikont? napont tuli tradehez (1-2hetes poziciohoz) a napi grafikon jobb, a daytradehez pedig kevesebb idointervallumot szoktak neznmi (1-5 percest, lasd Szelanyo), az 1 perces nekem kicsit soknak tunik, de az 5 perces tenyleg hasznalhato...mire jo az oras? (ide meg gondolom nem kerulnek fel 5 percesek, intraday, hiszen napon belul mindenki nezi a sajat monitorat, nem a blogot, azt csak este vagy reggel.)
Szoval mennyivel jobb egy oras grafikon, mennyivel atlathatobb? miben ad plusszt? (hisz egy ora alatt oly sok minden tortenik.)
koszonom a valaszt!!!!!

mocskos_spekuláns írta...

szia lilia,

swinghez: hetes+napos+oras
dt-het: napos+oras+5perces amit hasznalok egyszerre, 3D chartingnak nevezik, az oras azert is fontos mert a BET-en nem sokat er az 5 perces talan egyedul az otp-ben. 3 timeframe tobbet mutat mintha csak 1-et figyelnel, Egon sem veletlenul rak fel 3 chartot mindennap. Ha mind a 3 timeframe-en azonos az irany akkor lehet a legjobb tradeket csinalni.