Az új közös blog végleges formája : részben fizetős.

Bárki számára elérhető, bizonyos menüpontok azonban zártak, és csak blogtagoknak elérhetőek. Gondolom sejtitek, melyek azok. Mondjuk így : a megítélésem szerint érdemi információval bíróak zártak. Ez a link az új közös blogba visz :

http://www.dlphkozosblog.eoldal.hu/

2008. június 8., vasárnap

BUX szigorúan TA szemmel
















Sajnos TA alapon semmi pozitívumot nem látok 60perces illetve naposon az otp, ricsi, mol és a bux esetén. MTelt a vágás miatt nem nagyon lehet elemezni.
BUX hetiben is elég csúnya 200hetes átlag, legutóbb erről fordult 21642-n van jelenleg, ami heti szinten támaszt nyújthat. Rajzon jól látható a fülescsésze, amiből a számított célár hatiban 22000re jön ki, első körben. Amennyiben alá megy a második cél ár lép életbe, de azt nem szivesen írom le, kb 21380.
OTP péntek záróban letörte a sávot amiben áprilisban mozgott, szóval ott is további esés várható. A rajzokon jól láthatóak a várható cél árfolyamok. Továbbra is tanácstalan vagyok az esést illetően, mert forgalom nem nagyon támogatta, mint például a kitörést otpben. Természetesen számításba kell venni, hogy mi eséssel reagáltuk le a csütörtöki amcsi örömünnepet, így hétfőn talán ez tompíthatja a zakót, de pénzzel nem fogadnék erre. Még egy ricsi rajz felkerül egy külön postban.

3 megjegyzés:

Taxy írta...

Üdvözöllek DLPH!
Köszönöm a lehetőséget a blogod elérhetősége kapcsán. Fél napot töltöttem el a "felzárkózással", hogy a korábbi és a friss írásokat elolvassam és valamennyire felvegyem a fonalat. Remélem sikeresen használhatom én is a tapasztalatodat és a többiek hozzászólását is. Lehet, hogy nem vagyok még teljesen otthon ebben a blog témában, de ha valami nem jól csinálok, akkor jelezd légy szives! Ha valamit én nem értek, akkor kérdezni fogok. Tisztelettel: Taxy

DLPH írta...

Szia. Inkább a többiekét.

DLPH írta...

Én is üdvözöllek természetesen.