Az új közös blog végleges formája : részben fizetős.

Bárki számára elérhető, bizonyos menüpontok azonban zártak, és csak blogtagoknak elérhetőek. Gondolom sejtitek, melyek azok. Mondjuk így : a megítélésem szerint érdemi információval bíróak zártak. Ez a link az új közös blogba visz :

http://www.dlphkozosblog.eoldal.hu/

2008. július 24., csütörtök

Dow naposon

klasszikus. Ahogy Zuzzo a lényeget leírta, még hozzá ennyit : a boll nem lett megtolva, de ebből egy fül még lehet, longzárás korrekt, shortnyitás még korai. Jöjjenek a jelek. Csak TA. Fundásan sosem korai. //szerintem - ez olyan világvégés lett megint... :) //

3 megjegyzés:

drop írta...

Tegnap olvastam, hogy pár bank legutóbbi tőkeemelésénél a befektetők garanciát kaptak, hogy ha lesz újabb tőkeemelés alacsonyabb árfolyamon, akkor a különbözetet visszafizetik nekik. Mivel azóta az árfolyamuk esett, még a mostani rallyt is beleértve, ezért továbbra sem tudnak hatékonyan újabb tőkét bevonni. A WaMu, Merill és Citigroupról van szó.
Szép történet, ugye?

drop írta...

Ennek ellenére továbbra is úgy gondolom, megvárom a többi pénzügyi cég gyorsjelentését és csak augusztus első napjaiban nyitok a meglévők mellé újabb short pozíciókat.

A tegnapi pozitív VW gyorsjelentés után a mai Daimler kiábrándító volt, zakóztak is 10%-ot.
Azért írom, mert a német tőzsdén az autógyártók a legfontosabb szereplők.

Névtelen írta...

Hasonló témájú cikk:

Porfolió 2008.07.21 10:25


http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=2&i=99945

üdv. KisL