Az új közös blog végleges formája : részben fizetős.

Bárki számára elérhető, bizonyos menüpontok azonban zártak, és csak blogtagoknak elérhetőek. Gondolom sejtitek, melyek azok. Mondjuk így : a megítélésem szerint érdemi információval bíróak zártak. Ez a link az új közös blogba visz :

http://www.dlphkozosblog.eoldal.hu/

2008. július 11., péntek

Olaj

tényleg megint eljátszotta ugyanazt. Az a bibi, hogy egy ilyen kb 10 dolláros korr. után kilőni....szóval nem irigylem az olaj shortosokat. Ma 11000 alatt mélyrepüléses figurába kezdhet a dow . És a bétecske nagyon erősen vonzza a belevevőket, és sokan zárták a shortjaikat is. Kiderül. Ha nem megy el 19200-500 ig a bux0812, valami nem stimmel velem. Persze ez könnyen lehet. Arany is kilőtt. Most kiszámíthatóbb a piac. Szerencsére.

9 megjegyzés:

mocskos_spekuláns írta...

jaja arany olaj ezust mind fel, azt hiszem okafogyotta valik az arany chart hetvegere :)

BET: igen en is azt erzem, hogy esni kellene neki bar, hogy eddig felment es igy tartja magat az visszatart a nagy pozitol, de ha dowban torik a 11k akkor hetfon meg boven be lehet szallni.

Gentlemanus írta...

Srácok, igen érdekes Greeny bátya ezen írása...

http://blog.mfor.hu/penzmustra/1514.html

Felettébb érdekes gondolat benne, hogy Irán shortolná a nemzetközi pénzpiacot????????? Hogy ezáltal térdre kényszerítse a jenkiket? Érdekes, de nehezemre esik ezt elképzelnem, vagy elhinnem.

Esetleg egy ilyen gondolat hivatalos verzióvá emelkedése is elvezetheti báró uramékat az Irán elleni végső megoldás alternatívájához???????

Gondolkozzunk.

DLPH írta...

Szia Gentle. Nekem nem tetszett ez az írás. Viszont érdekes. A következtetései szerintem hibásak. Első körben csak annyit, azt feltételezni, hogy ha a tőzsdén nem védik a bankjaikat, akkor ezek idióták...elég merész. Alapszabály : a hatalom nem hülye. Attól hatalom.

De még elolvasom, aztán valamit még írok nyugodtabb perceimben.

atesz11 írta...

Már megint úgy húzták vissza a Dow Jones-t.Éppen 11100-ra!Hm

Névtelen írta...

Szép a delfined. :-))

Szép napot! :-))

drop írta...

gentle, az írás elég nagy ökörség.

Az USA államadóssága már most 60% felett jár. A freddie, fannie megmentetése 250mrd-be kerülne becslések szerint, ami töredéke a 14.000 mrd-os GDP-nek.

A pénzügyi cégek pedig nem a shortok miatt mennek csődbe, hanem egyszerűen fizetésképtelenek.
Az Irán shortol felvetést már nem is érdemes kommentálni, vicces.

Az energiahordozókért viszont tényleg megy a harc, régóta.

Kissherceg írta...

Hali,

speki légyszives tegyél fel arany olaj chart elemzést, amennyiben lesz rá időd:) Köszi

Névtelen írta...

Szia MIndenki !

JÓ magam azért zártam a shortom pénteken , mert a dow ezen nagy pulzálása megzavart....tudom , hogy nem nagy érték , de majd 250 pont le és fel az másfél %, azért nem semmi egy mozgás...ez a hektikusság bennem az egyértelmű fejetlenség...talán a kezdődő pánik jele.....lehet , hogy rosszul értelmezem.....de ez a szint pszichikailag nagyon fontos.....11ezer...az azért valami......meglátjuk...Mocskos-spekivel értek egyet, lehet később is shortot nyitni....igazából a bux a már ismert dow záróértéke körüli értékre este amit esett.........a molt és a ricsit gyorsan bezúzhatják... az otp a nagy kérdés...a 6200 és a 6000 határt múltkor majd 3-4 napig tartották......de az is lehet , hogy most éppen azért fogja magát gyorsan megadni.
Usa már csak a verbalitás erejében bízhat ,mert az eredményeik rosszak lesznek az egészen biztos !!!

Bocs a hosszú szövegért.

Hali

Névtelen írta...

Az USA eredmények nem biztos, hogy mindíg a valóságot mutatják. Kozmetikáznak mindenhol. A ganét csak óvatosan, kicsi méretekben csurgatják, így próbálják meg elkerűlni a nagyobb pánikot.
Az árfolyammozgásoknál felhívnám a figyelmeteket, a nagy volatilitás a trend végén szokott lenni, bár én is sortos vagyok és nem látom okát a boldogságnak.
DLPH! Annyiban igaza lehet a cikkírónah, ha nem engednének shortoli, akkor ezek a " JÓ " cégek magasabb árfolyamon tudnának részvényt kibocsájtani ( bár ezzel hígulnának ) de ez ugyis a kisbüfik torkán lenne ledugva.
N Cs