Az új közös blog végleges formája : részben fizetős.

Bárki számára elérhető, bizonyos menüpontok azonban zártak, és csak blogtagoknak elérhetőek. Gondolom sejtitek, melyek azok. Mondjuk így : a megítélésem szerint érdemi információval bíróak zártak. Ez a link az új közös blogba visz :

http://www.dlphkozosblog.eoldal.hu/

2008. október 27., hétfő

Természetesen

a kérdéseim és az azt bevezető provokáció nem a blogtársaimnak szólt. Tudják nagyon jól kiknek. Amikor fél éve felraktam egy csártot a dowról, és azt írtam (még 12K magasságában járt), hogy medvepiac van, és miért van medvepiac, és volt ott egy vastag kék vonal,ha még valaki emlékszik rá.,..tessék elolvasni az ottani bejegyzéseket...akkor meg azért kaptam a búrámra, mert azt írtam...hát ez aztán az érdekes....nem? Most meg lonhívő vagyok... Az is igaz, amit egyik kedves barátom ma írt mailen...ezzel a sok kérdéssel a világon senkinek semmit nem segítettem, pedig eredetileg ez a blog azért indult el... Ennyi. Köszönöm a blogtársaimnak az eddigi és ezutáni részvételt. Dropnak is, aki feldugta az orrát. Talán megérti, nem volt oka rá, és volt igazság abban, amit mondtam. Ha nem, nem. De most nagyon internetcsömöröm van. Addig barátaim a blogon bizonyára írnak ahogy eddig is. Sok pénzt és trenddel szemben soha !!!!!!!

6 megjegyzés:

Névtelen írta...

Tisztelttel szeretnék kérdezni!
Nem teljesen értem a média és az itt lehangzottak alapján, hogy az IMF segítség most valójában áldás vagy átok? És ha valóban ez utóbbi, akkor valóban beöntik a bux-ot a föld alá?
Másrészről az tiszta és világos, hogy a eső trendben vagyunk, de most akkor lehetséges rövd megálló, vagy ez a feltételezés sem helytálló , helyette további short pozíciók nyitása ajánlott?
Maradok tisztelettel hűséges olvasótok, "4műszakos"

DLPH írta...

Áldásnak álcázott átok.

DLPH írta...

A további shortpozíciókon sokat agyalok mostananában, de nem jutok előrébb. Széles sáv a játéktér most, és szerintem nagyon nagy a tétje is. Azért nagy, mert ha innen a 7300 körüli alsó pinceszint is elesik, még egy feleződés benne van. Bét meg 5500 körül megáll ha megáll. Az az igazi krach kezdete lenne. Ha pedig az ember magasról szeretne shortolni, kifog egy sq-t és elvérzik. Partvonal bölcsebb. De lehet tenni a pirosra, vagy bejön vagy sem. Mint a kaszinóban.

Névtelen írta...

Fogalmazzunk úgy hogy a csendes többség az aki hallgat rád.

Kissherceg írta...

vicces: http://www.youtube.com/watch?v=Qq8Uc5BFogE :):):)

kanyisz írta...

Az IMF áldás ráadásul kétféle képp.
Egyrészt ellehetetlenít bármiféle spekulációs játékot a forint ellen, másrészt jól megköti hülye politikusaink kezét. Rendszerváltás óta a választás előtti év és a választási év kampány költségvetés, szórják a pénzt. Most az IMF megállapodás miatt ez nem lesz. Úgyhogy ha csak az új kormány 2010 után nem kúrja el az országnak minden esélye meg lesz, hogy kiszálljon a pénzügyi csapdából.

shortot felvenni ma már életveszély, long még korai. Ezért ma szerintem felvenni semmit sem szabad (ami nem= azzal, hogy ne lehetne tartani a jóval magasabbról indított shortomat.:)

Üdv.