Az új közös blog végleges formája : részben fizetős.

Bárki számára elérhető, bizonyos menüpontok azonban zártak, és csak blogtagoknak elérhetőek. Gondolom sejtitek, melyek azok. Mondjuk így : a megítélésem szerint érdemi információval bíróak zártak. Ez a link az új közös blogba visz :

http://www.dlphkozosblog.eoldal.hu/

2008. november 18., kedd

Meghívás

Megalapozott és értékes véleményeit olvasva az alábbi nicknéven megnyilvánuló kartársakat megkérem, szíveskedjenek lírni egy ideiglenes freemailcímet, és meghívót küldenék a blogba társszerzőnek :

Neomodel, Thege, Részvényforgató, KisL, Castor5002

6 megjegyzés:

daytrader írta...

Tisztelt DLPH. Bár nem témába vág - ha időd engedi, kérlek küldj egy privát üzenetet ide, szeretném felvenni Veled a kapcsolatot: daytrader@index.hu - Köszönöm

Névtelen írta...

a dlph@freemailre küldtem egy mail az ideiglenes címről

köszönettel : KisL

Névtelen írta...

DLPH

Kösz, ez megtisztelő, épp a napokban döntöttem úgy hogy revízionálnom kell a kereskedési stratégiámat, mert rengeteg idő befektetésével produkálok egészen gyenge hozamokat.
A revízióban már annyit lefixáltam hogy kevesebbet fogok internetezni.
:)
Azért nem adom fel, most már sajnálnám kidobni azt a rengeteg időt, energiát amit a tőzsdére fordítottam, egyelőre a semmiért. Nagy csapda ez.



reszvenyforgato@freemail.hu

DLPH írta...

Nekem az. Köszönöm.

DLPH írta...

Kedves Daytrader, küldtem mailt.

thege írta...

kthege@freemail.hu

Megtiszteltetés számomra. a munkám mellett igyekszem megfelelni és jelen lenni.

A cím valóban ideglenes, most regisztráltam, nem tudom, hogy szükséges volt-e, mert különben más szolgáltatót használok napi rendszerességgel.