Az új közös blog végleges formája : részben fizetős.

Bárki számára elérhető, bizonyos menüpontok azonban zártak, és csak blogtagoknak elérhetőek. Gondolom sejtitek, melyek azok. Mondjuk így : a megítélésem szerint érdemi információval bíróak zártak. Ez a link az új közös blogba visz :

http://www.dlphkozosblog.eoldal.hu/

2008. december 20., szombat

Nikkei



Drop a portfolión emlegette, gondoltam, felteszem, hogy mindenki tisztában legyen a hosszútávú befektetés hozamával.:) Vajon ez vár az ami indexekre?

5 megjegyzés:

zuzzo írta...

Ha folyton belepiszkálnak a rendszerbe, akkor elképzelhető.
Ha megérjük, hogy szépen le tudunk esni a '90s évek elejének a szintjére, akkor lehet, hogy elkerülhető ez az extremitás.
Egy apró kérdés a számvetéshez és a jövőbe gondoláshoz, ha nagyon sok mutató 20 éves mélypontokon jár, akkor a piacnak nem kellene azt követnie?

RészvényForgató írta...

"ha nagyon sok mutató 20 éves mélypontokon jár, akkor a piacnak nem kellene azt követnie?"

Nem feltétlenül.
Van ahol piac se nagyon volt 20 éve.
:)

Unknown írta...

hali!

ez a grafikon elrettentő párhuzam az amcsi piacokra nézve.
Amiért nem így fog kinézni az az infla.Úgy tűnik a fed inkább elinflálja a rendszert vagy államcsőd. Dupla vagy semmit játszanak, valahogy a stagnálás, enyhe visszaeés az nem kóser.

Ja a grafikonnal kapcs. egy teoretikus kérdés:

Osztalékkifizetésekkel módosítva mennyivel jobb képet mutatna ez az ábra,nem elfeledve,hogy arrafelé talán volt párszor defláció is.

DLPH írta...

"Osztalékkifizetésekkel módosítva mennyivel jobb képet mutatna ez az ábra,nem elfeledve,hogy arrafelé talán volt párszor defláció is."

bizony ...bizony..

RészvényForgató írta...

"Osztalékkifizetésekkel módosítva mennyivel jobb képet mutatna ez az ábra"

Én úgy tudom az osztalékkal korrigálják az indexeket.