Az új közös blog végleges formája : részben fizetős.

Bárki számára elérhető, bizonyos menüpontok azonban zártak, és csak blogtagoknak elérhetőek. Gondolom sejtitek, melyek azok. Mondjuk így : a megítélésem szerint érdemi információval bíróak zártak. Ez a link az új közös blogba visz :

http://www.dlphkozosblog.eoldal.hu/

2008. február 3., vasárnap

otp napos, órás, (hetes)




6 megjegyzés:

kanyisz írta...

szia!
"valamit áraz benne a piac, garancia???"
Úgy érted a garancia eladása körül vmi negatív hírt áraz?

DLPH írta...

Szia :)

Jó nagyon szerintem. Ott a lényeg.1kiegészítésem lenne, a logaritmikus heti bontásban nálad is látható, hogy kiesett a sokéves (10?) emelkedő csatornájából. Az én olvasatomban ez nagyon rossz jel. Persze a következményei nem azonnaliak, és visszateszt, sőt visszatérés is előfordulhat a csatba, ezt még nem nevezhetjük végleges kipottyanásnak. Talán. Ezért mondtam, 8K alatt az Otp megítélése részemről egész más.

mocskos_spekuláns írta...

Elképzelhető, hogy valaki már tud valamit az eladó nagyon agresszív volt a héten. Ha negatív hír lesz a garancia az 98%, hogy gap down de abba 99%, hogy beleveszek :)

OTP hetihez: szerintem sem esett még ki a csatornából ha már tippelnem kell akkor ki fog oldalazni aztán sáv, mint 2000-től 2002-ig, 6k-8k? De előbb utóbb erre is jön majd 1 felvásárlási ajánlat az lesz a BÉT vége.

mocskos_spekuláns írta...

hm eltunt az oras chartom az oldalrol?

DLPH írta...

Speki 3 chart van kint. Jómagam kizárt, hogy hozzányúlnék, más meg nem tud. Háromra emlékszem, több nem volt.

Nem stimm valami? Szólj ha nem. Köszönöm.

mocskos_spekuláns írta...

DLPH, nem arra gondoltam, hogy hozzanyultak, inkabb merete miatt gondoltam, hogy letakaritotta a rendszer automatikusan, de 3 gepen neztem abbol csak 1-en nem volt lathato az oras chart ott lehet csak a bongeszo vacakolt. Elnezest! :)