Az új közös blog végleges formája : részben fizetős.

Bárki számára elérhető, bizonyos menüpontok azonban zártak, és csak blogtagoknak elérhetőek. Gondolom sejtitek, melyek azok. Mondjuk így : a megítélésem szerint érdemi információval bíróak zártak. Ez a link az új közös blogba visz :

http://www.dlphkozosblog.eoldal.hu/

2008. május 23., péntek

ledöbbentem.....


Kedves TA mogulok! ( ésmost istenbizonyámpozitívértelembenkívánomhasználni!!!)
Mit szóltok ehhez a csárthoz, mert én bizony ledöbbentem mikor erre rábambultam.
Megvolt és láthatólag jól funkcionált a támasz év elején, , letörés, visszateszt, újabb eső szakasz és a formáció célára is majdnem (270 pont hiján!) teljesült.
Majd itt jön az amit DLPH mondott, nincs benne több kraft lefelé, mert utána még ott let volna egy újabb nagy falat előtte, ez atombunker személyében, és az aljpontról szépen vissza
a letörési zóna tetejéig ( ott lehet nem pontosan húztam a vonalat!!) , és most azt mondjuk- hogy dagonya van, nem is értem miért... ssza meg ez a sok adat , elveszünk benne.

4 megjegyzés:

Kissherceg írta...

részemről teljes tanácstalanság...

pecskeke írta...

valaki, talán dlph asszem, 1-2 hete berakott egy dow chartot, amiben 12577 szint elesése esetén shortot javasolt. hát mai dow future előrevetíti, hogy eleshet ez a szint. ugyanakkor zuzzo és herceg mesterek is tanácstalanok. akkor most mi van? elesik a szint, de nincs kraft lefelé??? lehet, hogy összezagyválok itt mindent, de az infókat nem tudom rendezni fejemben, mert maximális a tanácstalanságom. nem is annyira iránymutatást várok, hogy long vagy short, hanem a dolgok magyarázatát talán. ebben próbáljatok segíteni.

atesz11 írta...

Nekem is ez a gondom!Szerdán nem sokon múlott,hogy ne 12600 alatt zárjon.Tegnap is csak maszatoltak.

Kissherceg írta...

Frankó a tetejéről longolni a hatit... :) Ti ne tegyétek.. :))